TIP! ZA 23 MRT
VOOR WAT HET WAARD IS
Seizoen 2018-2019 is online!!!
Gebruik het reserveringsformulier, mail of bestel via de website


Elisabeth in concert 15 juni

Download hier het bestelformulier voor al onze voorstellingen.

Vul uw gegevens hier in.
Kaarten reserveren:

Dit kan via onze website. Als u zich aanmeldt voor een voorstelling nemen wij telefonisch of schriftelijk contact op over de (éénmalige) machtiging. U bent niet verplicht een abonnement of een minimum aantal voorstellingen te boeken. Eén voorstelling mag, maar twaalf mag ook!!

Vanaf mei staat het programma op onze website. Het snel invullen en reserveren geeft de grootste kans om alle, door u aangevraagde, voorstellingen toegewezen te krijgen, want tegen september moeten wij een deel van de door ons geopteerde kaarten teruggeven en wordt het moeilijker nog extra -goede- kaarten te regelen.

Per seizoen betaalt u € 5,= reserveringskosten (evenals bij de theaters). De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst geboekt. Alle prijzen zijn inclusief vervoer, een 1e rang-theaterkaartje, meestal 1 of 2 consumpties (zie programma) en begeleiding in de bus.

Betaling:

Via uw reservering machtigt u ons om ongeveer drie weken vóór de voorstelling het bedrag van uw bankrekening te incasseren. Annuleren is in beperkte mate mogelijk, doch bij annulering na de incasso wordt het betaalde bedrag, verminderd met € 5.- aan bank-en administratiekosten terug gestort.

Een bevestiging en opstapkaarten (met daarop de vertrektijd en vertrekplaats van de bus) ontvangt u na reservering. Op de bevestiging vindt u de voorstellingen, het bedrag per voorstelling en het totaalbedrag. De opstapkaarten dient u mee te nemen naar de opstapplaats. Hier ruilt u deze om voor een theaterkaartje.

Per reservering kunt u 2 kaarten reserveren. Meer personen kunnen beperkt -na overleg- worden meegenomen. Hiervoor (of andere vragen) kunt u bellen (071-3321005) of mailen info@uitbus.nl.